Contact

Thuisverpleging voor professionele wondverzorging

Aangezien het verblijf in het ziekenhuis steeds korter wordt, groeit er een grotere nood naar gespecialiseerde wondzorg binnen de thuisverpleging. Wij bieden deze zorg aan bij u thuis in de streek van Scherpenheuvel-Zichem en wij scholen ons steeds bij om u de meest ideale verzorging te geven.

Wonden verzorgen

Iedere wond heeft nood aan een professionele en specifieke verzorging. Schakel daarom onze verpleging aan huis in om uw wonden goed te laten genezen. Na een val, bij doorligwonden of bij wonden die moeten herstellen na een operationele ingreep, u mag steeds vertrouwen op de gepaste verzorging voor een spoedig herstel.

Bijscholingen & opleidingen

Dankzij onze jarenlange ervaring en permanente bijscholingen binnen dit domein kunnen zowel Kirsten als Annemieke u vakkundig bijstaan met deze zorgen. Momenteel volgt Kirsten een uitgebreide opleiding om het diploma ‘referentie verpleegkundige in de wondzorg’ te behalen. Thuisverpleging Anne-Mieke weet uw wonden aan te pakken.

Contact

Zoek niet langer naar de geschikte verpleegkundige om uw wonden thuis te laten helen. Voor wondzorg in Scherpenheuvel-Zichem en omgeving maakt u vandaag nog een afspraak met Thuisverpleging Anne-Mieke uit Zichem. Wij plannen uw bezoek aan huis graag in.

Contacteer ons!0474 35 38 43