Contact

Met onze palliatieve zorgen staat u er niet alleen voor

Een waardig levenseinde in een huiselijke, familiale kring, al dan niet omringd door uw geliefde familie, vrienden, huisdieren, .... Het is een missie die wij met onze thuisverpleging hoog in het vaandel dragen. Bij ons kan u terecht met al uw vragen en zorgen over een voor u waardig en respectvol levenseinde.

Patiënten en familie

Met onze palliatieve zorg staan wij klaar voor zowel onze patiënten als voor de naaste familie en vrienden. Met Thuisverpleging Anne-Mieke stopt de zorg niet bij het overlijden van een geliefd persoon. Wij blijven klaar staan om de familie van onze patiënten te begeleiden. Nazorg vormt zeker een belangrijk onderdeel voor onze verpleegster aan huis.

PANAL vzw

Binnen dit domein beschikken wij, Annemieke en Kirsten, over jarenlange ervaring. Daarnaast volgden wij voor een zorg op maat de gerichte opleiding bij PANAL vzw. Om de familie en naasten op te vangen met een zo breed mogelijke zorg en ondersteuning werken wij trouwens nauw samen met PANAL vzw en andere palliatieve begeleidingsdiensten in de regio van Scherpenheuvel-Zichem.

Contact

Voel u zoveel mogelijk gesteund tijdens de palliatieve zorg. In Scherpenheuvel-Zichem en omgeving wendt u zich hiervoor tot Thuisverpleging Anne-Mieke uit Zichem. Aarzel niet om ons te contacteren om een eerste afspraak te maken zodat de begeleiding van uw familielid tijdens deze moeilijke periode kan worden besproken.

Contacteer ons!0474 35 38 43