Contact

Geriatrische en psychiatrische verpleegkunde

In de thuiszorg vinden mensen met mentale problemen vaak niet de weg naar de juiste zorg. Ze worden bijvoorbeeld niet of verkeerd begrepen waardoor ze dikwijls buiten de boot vallen. Met onze verpleging aan huis in het gebied van Scherpenheuvel-Zichem vangen wij met Thuisverpleging Anne-Mieke deze doelgroep mee op.

Geriatrische verpleegkunde

Voor onze geriatrische en psychiatrische verpleegkunde steunen wij op onze basisopleiding ‘psychiatrisch verpleegkundige’. Anne-Mieke schoolde zichzelf eveneens bij tot ‘geriatrisch verpleegkundige’. Op die manier dragen wij deze doelgroep zeker een warm hart toe met onze thuisverpleging.

Aangepaste verzorging

Onze patiënten kunnen hiervoor op een aangepaste verzorging rekenen, met bijkomende aandacht voor hun specifieke noden. Wij werken bewust kleinschalig om hen de nodige rust en kalmte aan te bieden. Een vertrouwd gezicht geeft deze mensen ook een veilig en geborgen gevoel bij ons.

Contact

Patiënten of familie van potentiële patiënten die nood hebben aan geriatrische en psychiatrische verpleegkunde in Scherpenheuvel-Zichem en omgeving zijn voortaan steeds welkom bij Thuisverpleging Anne-Mieke. Aarzel geen moment om ons te telefoneren.

Contacteer ons!0474 35 38 43